Мотивацията на вносителите, на т.н текстове за тайните арести, е една

...
Мотивацията на вносителите, на т.н текстове за тайните арести, е една
Коментари Харесай

Тома Биков коментира програмното слово на Ахмед Доган

Мотивацията на вносителите, на т.н текстове за " тайните арести ", е една европейска директива свързана с тежки закононарушения и тероризъм. Не става въпрос за дете, което е счупило прозорец, затварят го и не споделят на родители му. Става въпрос за тежки терористични закононарушения и предварителната защита им. В този закон не се изключват позвъняванията към юрист. Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

" ГЕРБ и преди са гласували " за " президентско несъгласие. Не ни пречи да се вслушваме в мнението на народа и съперниците ни. Радев иска да се изрази като най-ярък водач от опозицията ", сподели още той, представен от вести.бг.

" Има едно публично очакване за въздаване на правдивост. Често хората се питат по какъв начин някой с 5000 лв. заплата кара " Мазарати ". Хората живеят с възприятието за неправда. Така, че " тайните арести ",не са с цел да вкарваме повече хора в пандиза. Текстовете би трябвало да се уточняват, само че претекстът да остане ", добави Биков. 

" В България няма причина за предварителни избори и мнението на Ахмед Доган е доста тъкмо в тази ситуация ", коментира депутатът програмното слово на Доган. 

" Мисля че това, че Марк Жирардели е притежател на " Юлен " е добра вест. Вече знаем кой е. В Банско има доста капацитет, а зимният туризъм би трябвало да се развива ", приключи Тома Биков. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР